Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Kuvendi/Arkivi 6"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
(Sylejman pitarka ------- Te griset!!!!!)
vNo edit summary
{| border=0 width=100%
|-
|bgcolor="#FFFFE0DFEDFE" valign=top width=30%|
{|
Qendrimi im është që s'po e marr vesh tamam pyetjen. Shiko sa udhëzime ka tek [[:en:Wikipedia:Naming]], s'mund të merren vesh me një pyetsor nga aq përdorues sa kemi. Pak a shumë të vetmet udhëzime me sa di unë: artikujt të jenë në numrin njëjës shumës për kafshë, sende, etj (p.sh. "Ketri" jo "Ketër" apo "Ketra"). Për emrat e huaj të jenë ashtu siç janë në gjuhën amtare përveçse kur ka një transliterim në shqip që është më i përhapur/përdorur (p.sh. "Anglia" jo "England", por "Pearl Jam" jo "Përl Xham"). Për kategoritë të jenë në shumës, të pashquara, përveçse kur numri i artikujve që do të jenë në kategori është i njohur (p.sh. "Presidentë të Shqipërisë" jo "Presidentët e Shqipërisë", por "Ditët e javës" jo "Ditë jave"). Nënkuptohet që për çdo rast s'duhen kursyer përcjellimet nga format e tjera. - [[Përdoruesi:Dori|Dori]]
{| border=0 width=100%
|-
|bgcolor="#FFFFE0DFEDFE" valign=top width=30%|
{|
|-
;Qendrimi - [[Përdoruesi:Përdoruesi|Përdoruesi]]
|''Bashkohem me qendrimin e Dorit, por me një korrigjim shumë të vogël:''
|-
|'''Artikujt''': <br />Duhet të jenë në numrin njëjës, trajta e shquar ''(korigjimi: trajta e shquar dhe jo shumës)'' për kafshë, sende, etj. <br />Emrat e huaj të jenë ashtu siç janë në gjuhën amtare, përveçse kur ka një transliterim në shqip.
|-
|'''Kategoritë''': <br />Duhet të jenë në shumës, të pashquara, përveçse kur numri i artikujve që do të jenë në kategori është i njohur.
|-
|[[Përdoruesi:Shqiptari|Shqiptari]] 21 Gusht 2006 11:24 (UTC)
|}
|-
|}