Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi:Kurreshtja/koka"

[[/Fantaskena]]
=/=
==Engjujt==
:Engjujt nuk jetojnë në tokë
:Atë që shehë nga ta është
:Puna dhe lotë e tyre
:Presin dorën tënde tua zgjasësh
:Që qielli të mos ketë nevojë
:Engjujë të ri të gjuan më.
 
[http://www.youtube.com/watch?v=KijsfXEpFMs&feature=related FUND]
==Pushim==
:[http://www.youtube.com/watch?v=O3I7G-w3hTY&feature=related Pa gra]
12.730

edits