Dallime mes rishikimeve të "MediaWiki:Wikimedia-copyrightwarning"

ska përmbledhje të redaktimeve
{| cellspacing="4" cellpadding="0" style="clear:both; margin:0.5em auto; background-color:#f9f9f9; border:3px solid #e9e9e9; position:relative;" width="100%"
|-
| align="center" style="font-size:110%" | '''[[Wikipedia:Të drejta autori|Mos përdorni asnjë materiale të mbrojtura nga të drejtat e autorit!]]'''
| Duke shpëtuar/ruajturkontribuar, ju pajtoheni në mënyrë të parevokueshme të lëshoni kontributin tuaj nën liçensën [http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/ Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0] dhe [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html Licenca për Dokumentim të Lirë] (GFDL). Ju pajtoheni të jeni i kredituar nga ripërdoruesit, si minimum, nga një hyper-lidhje ose URL temjafton faqja kupër t'ju podhënë kredi nga përdoruesit e kontribuonitjerë. Shikoni [http://wikimediafoundation.org/wiki/Terms_of_Use Kushtet e përdorimit] për detaje.
|-
| align="center" | '''[[Ndihmë:Burimi i informacionit|Ju lutemi jepënitë jepni burimet tuaja!]]'''
| ArtikujArtikujt ne Wikipedia duhet të bazohen vetëm në burime të besueshme.
|}