Ndryshimi mes inspektimeve të "Stampa:Infoboks Shtete"

fjala shqip është "kryetar" dhe "kryeqyteti" është në formë të shquar në këtë rast
(fjala shqip është "kryetar" dhe "kryeqyteti" është në formë të shquar në këtë rast)
|-
{{#if: {{{KRYEQYTETI<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''KryeqytetKryeqyteti'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{KRYEQYTETI}}}
}}
|-
{{#if: {{{SISTEMI E QEVERISË<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''Sistemi ie qeverisë'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{SISTEMI E QEVERISË}}}
}}
{{#if: {{{KRYEMINISTËR<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{#if: {{{PRESIDENTI<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''KryeministërKryeministri'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{KRYEMINISTËR}}}
|
|-
{{#if: {{{PRESIDENTI<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''PresidentKryetarë'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{PRESIDENTI}}}
}}
|-
{{#if: {{{BPV<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''Prodhimi Bruto iprodhimi Venditvendor''' {{#if: {{{BPV-ZGJERUAR<includeonly>|</includeonly>}}}
| {{{BPV-ZGJERUAR}}}
}}
|-
{{#if: {{{BPV/BANORË<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''Prodhimi Bruto iprodhimi Venditvendor për banorë'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{BPV/BANORË}}}
}}