Ndryshimi mes inspektimeve të "Stampa:Infoboks Shtete"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
(fjala shqip është "kryetar" dhe "kryeqyteti" është në formë të shquar në këtë rast)
v
|-
{{#if: {{{SISTEMI E QEVERISË<includeonly>|</includeonly>}}}|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''Sistemi ei qeverisë'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{SISTEMI E QEVERISË}}}
}}
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{KRYEMINISTËR}}}
|
{{!}} style="background-color:#f2f2f4; font-size:90%;" {{!}} '''Kryeministri dhe KryetarëKryetari'''
{{!}} style="font-size:90%;" {{!}} {{{KRYEMINISTËR}}}
}}