Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Lerriklo"

(→‎Afrika jugore: seksion i ri)
 
Me shkrojna të mëdha i shkruajmë emrat origjinalë në gjuhën zyrtare të shtetit përkatës kurse emrin shqip më poshtë --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 31 Janar 2011 00:23 (CET)
:Fillimisht ju kërkoj falje nëse jeni ndier i fyer në ndojnë mënyrë. Qëllmi im ishte thjesht t'ju imformoj rreth "zakoneve" këtu në Wikipedia shqip, të cilat ndoshta pa të drejtë i quajta rregulla. Në fakt këtu ende nuk i kemi (apo nuk i kemi përkthyer, sepse shumica vijnë drejt nga wiki anglisht) të gjitha rregullat por shumica e artikujve i ndjekin disa rregulla të pashkruara. Çështja është se sigurisht pjesa më e madhe e artikujve për shtetet (në wiki shqip) e kanë emrin origjinal si të parin në listë dhe nuk më duket e kuptimtë të ndryshohet vetëm njëra. Sigurisht që mund të hapësh një diskutim për këtë çështje tek [[WP:KUVENDI|Kuvendi]] për ta ndryshuar këtë zakon, megjithatë nuk do të të pengoj edhe nëse dëshiron ndryshimin e vetëm këtij artikulli (meqë nuk ka ndonjë rregull). Redaktim të këndshëm --[[Përdoruesi:Cradel|Cradel]] 31 Janar 2011 23:28 (CET)