Dallime mes rishikimeve të "Dollia e dasmës sime"

ska përmbledhje të redaktimeve
<!-- ... këtu fillon tabela ... -->
[[Figura:Filmi Dollia e dasmës sime.jpg|right|300px]]
{{InterMovie|
[[Figura:Filmi Dollia e dasmës sime1.jpg|right|300px]]
|Foto= [[Figura:Filmi "Dollia e dasmës sime".jpg|280px|center]][[Figura:Filmi prodhimDollia ie vititdasmës 1978sime1.jpg|280px|center]]
|TitullFilm=Dollia e dasmës sime
 
|TitullOrg=Dollia e dasmës sime
Regjisor: [[Mark Topallaj]].
|VendiProd=[[Shqipëri]]
 
|VitiProd=[[1978]]
Interpretojnë: [[Majlinda Gjondede]], [[Demir Hyskja]], [[Viktor Zhusti]], [[Thimi Filipi]], [[Ilia Shyti]], [[Marie Logoreci]], [[Margarita Xhepa]] etj.
|Minuta= 70 minuta
|Gjuha=[[Shqip]]
|Genre=[[Drama|Dramë]]
|Mosha= ?
Regjisor: |Regjizori=[[Mark Topallaj]].
|Skenari=[[Ruzhdi Pulaha]]
|Romani= ?
|Kompozitori=[[Hajg Zaharjan]]
|Kamera=
|DrejtorArt=[[Kleo Nini]]
|Producenti=?
|Aktori1=[[Majlinda Gjondede]]
|Aktori2=[[Demir Hyskja]]
|Aktori3=[[Marie Logoreci]]
|Aktori4=[[Margarita Xhepa]]
|Aktori5=[[Viktor Zhusti]]
|Aktori6=[[Ilia Shyti]]
|Aktori7=[[Thimi Filipi]]
|Aktori8=
|}}
<!-- ... këtu përfundon tabela ... -->
=== Informacion ===
{| {{Tab1}}
|-
|'''Dollia e dasmës sime''' është një [[Lista e filmave shqip|film shqip]] i krijuar në vitin {{F|1978}}.
|-
|}
 
=== Përmbajtja e filmit ===
{| {{Tab1}}
|-
| Apasionata trajton temën e ...
|-
|}
 
=== Shiko dhe ===
{| {{Tab1}}
|-
| Këtu mund të vendosni një lidhje te një artikull tjetër...
|-
|}
 
=== Lidhje të jashtme ===
 
{{film-cung}}