Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjinekologjia"

144 bytes added ,  9 vjet më parë
 
1 '''Gjinekologjia''' / Jean-Robert Girard; Daniel Rotten; Nikita Manoku; Nikita Manoku; Angjelina Ceka </br>
2 '''Gjinekologjia - Diagnoza dhe trajtimi''' (Traktat mbi diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive gjinekologjike) '''Leon Kaza'''</br>
2 '''Echografia abdominale & obstretikë gjinekologjia''' / Erton Karafili; Liri Seitllari</br>
3 '''Manual obstetrikë-gjinekologji''' / Maksim Gjoni</br>
14 '''Parashikimi i ovulacionit dhe vlerësimi i funksionit të vezoreve te gratë me anë të ultratingullit''' : Dis. per marrjen e gradës shkencore " Doktor / Selami Sylejmani; Selim Krasniqi; Orion Gliozheni</br>
15 '''Surgical management of mature cystic teratomas of the ovary''' : disert për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / Robert Qirko</br>
16. ''OBSTETRIKA'' // Për klasën III dhe IV të arsimit të mesëm të orientuar të degës shëndetësore. Për infermiere të drejtimit obstetrik. // Dr.Dragomir Mladenoviq</br>
 
== Lidhje të jashtme ==
Anonymous user