Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjinekologjia"

1 '''Gjinekologjia''' / Jean-Robert Girard; Daniel Rotten; Nikita Manoku; Nikita Manoku; Angjelina Ceka </br>
2 '''Gjinekologjia - Diagnoza dhe trajtimi''' (Traktat mbi diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive gjinekologjike) '''Leon Kaza'''</br>
23 '''Echografia abdominale & obstretikë gjinekologjia''' / Erton Karafili; Liri Seitllari</br>
34 '''Manual obstetrikë-gjinekologji''' / Maksim Gjoni</br>
45 '''V. 1 : Gjinekologjia dhe kontracepsioni''' / Orion Gliozheni; Fjodor Kallajxhi</br>
56 '''Rrahim Gjika : një jetë për jetën e të tjerëve''' / Xhafer Martini; Anila Bregu</br>
67 '''Pyetje dhe përgjigje në gjinekologji''' / Agim Simixhi; Zef Zefaj; Maksim Gjoni</br>
78 '''Kolposkopia dhe patologjitë e organeve të poshtme gjenitale : tekst-atlas''' / Afërdita Manaj; Gjergji Theodhosi</br>
89 '''Sëmundjet e shtatzanisë dhe sëmundjet gjinekologjike : për studentët e Fakultetit të Infermierisë''' / Niko Veizaj; Rezarta Lalo (Petani); Nikita Manoku</br>
910 '''Protokolli kombëtar i planifikimit familjar'''</br>
1011 '''Gjinekologjia : tekst për studentët e Fakultetit të Infermierisë''' / Afërdita Manaj; Arjola Musta; Elinda Gjata; Nikita Manoku</br>
1112 '''Obstetrika. Gjinekologjia : [për studentët e Infermierisë të Univ. "Ismail Qemali"]''' / Brunilda Mersini; Astrit Bimbashi</br>
1213 '''Ekografia normale në obstetrikë & gjinekologji''' / Nikita Manoku; Merita Alushani; Elton Peçi</br>
1314 ''' Nëna dhe fëmija''' : organ i Ministrisë së Shëndetësisë</br>
1415 '''Parashikimi i ovulacionit dhe vlerësimi i funksionit të vezoreve te gratë me anë të ultratingullit''' : Dis. per marrjen e gradës shkencore " Doktor / Selami Sylejmani; Selim Krasniqi; Orion Gliozheni</br>
1516 '''Surgical management of mature cystic teratomas of the ovary''' : disert për marrjen e gradës shkenc. "Doktor" / Robert Qirko</br>
1617. ''OBSTETRIKA'' // Për klasën III dhe IV të arsimit të mesëm të orientuar të degës shëndetësore. Për infermiere të drejtimit obstetrik. // Dr.Dragomir Mladenoviq</br>
 
== Lidhje të jashtme ==
Anonymous user