Dallime mes rishikimeve të "Lëvizja Socialiste për Integrim"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{Stampa:Lëvizja Socialiste për Integrim
'''Lëvizja Socialiste për Integrim''' (shurtesa politike '''L.S.I.''') është parti politike në [[Shqipëri]], bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i partisë është Lëvizja Socialiste për Integrim dhe inicialet e saj janë L.S.I., të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Kjo parti u krijua në vitin 2004.
|emri_i_partisë = Lëvizja Socialiste për Integrim
|colorcode = e kuqe
|party_logo = [[Image:flamuri i LSI.jpg]]
|kryetar = [[Ilir Meta]]
|krijuar = [[2004]]
|rinia = Rinia Socialiste për Integrim
|shtypi =
|spektri = E majtta e qendrës
|ndërkombëtare = [[Internacionalja Socialiste]]
|europiane =
|ngjyra = E kuqe
|website = [http://www.lsi.al/ http://www.lsi.al/]
}}
'''Lëvizja Socialiste për Integrim''' (shurtesa politike '''L.S.ILSI.''') është parti politike në [[Shqipëri]], bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i partisë është Lëvizja Socialiste për Integrim dhe inicialet e saj janë L.S.I., të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Kjo parti u krijua në vitin 2004. Kryetar LSI-së që nga themelimi deri tani është [[Ilir Meta]].
== Elementet dalluese ==
Sipas statutit të partisë Lëvizja Socialiste për Integrim është një parti politike, një bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve, të bindjeve, të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike, të cilët synojnë të ndikojnë në jetën e vendit nëpërmjet pjesëmarrjes në zgjedhjet dhe përfaqësimit të popullit në organet e zgjedhura të pushtetit. Emri i plotë i saj është Lëvizja Socialiste për Integrim ndërsa inicialet e saj janë '''L.S.I.''', të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Simboli i L.S.I.-së është i përbërë nga inicalet L.S.I.. mbi të cilat është vendosur një trëndafil i [[kompozimi|kompozuar]] nga lulja dhe kërcelli me dy gjethe të vendosura në të dy anët e tij. Simboli vendoset në stemën, vulën dhe flamurin e L.S.I. – së. <ref>[http://www.lsi.al/content.asp?id=-1&idd=424 Statut i partisë L.S.I.]</ref>