Ndryshimi mes inspektimeve të "Ngritja e Mediave të Pavarura në Kosovë"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{joref}}
[[Figura:Media1-1-.jpg|right|thumb|300px]]
 
Libri'''''Ngritja e Mediave të Pavarura në Kosovë''''' ([[anglisht|ang]]: ''Building an Independent Media in Kosova'') është një libër i botuar në vitin [[2002]] nga [[Kettering Foundation]] në [[Dayton]], përmban botimin në dy gjuhë, (anglisht<ref>Building an Independent Media in Kosova</ref> dhe shqip). Kjo është një vepër e bazuar në një hulumtim mbi mediat dhe demokracinë e që për themel ka situatën e mediave në [[Kosovë]]n e pas luftës. Ky studim paraqet edhe një kornizë për hulumtime të mëtejme të kësaj teme delikate por të rëndësishme për zhvillimin e demokracisë në [[Kosovë]].
 
[[Daut Dauti]], duke patur një përvojë të ngjeshur si në mediat vendase dhe në ato ndërkombëtare, në këtë studim ofron tri rrugë që mundësojnë zhvillimin e mediave të pavarura në [[Kosovë]]. Këtë studim gazetarët e kanë shfrytëzuar edhe si kornizë për debate të kësaj natyre.
* [[Daut Dauti]]
 
== Nota ==
<references/>
 
[[Kategoria:Libra]]