Dallime mes rishikimeve të "Tepelena"

553 bytes added ,  10 vjet më parë
Ne kete rreth, fale pozicionit gjeografik, ka pasur shume qendra te banuara, si vende banimi te hapura ne rajonet [[Dragoti]], [[Beçishti]], [[Damësi]], ashtu dhe vendbanime te fortifikuara me mure masive.
<gallery>
 
</gallery>
== Historik ==
 
 
Më 1918 u krijua Klubi Atdhetar "[[Bashkimi]]" me pjesmarrjen aktive të patriotit [[Avni Rustemi]], që në atë periudhë ishte mesues në Tepelenë. tepelena eshte nje vend i bukur
 
 
 
 
 
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://de.academic.ru/pictures/dewiki/68/Denkmal_Ali_Pashas_in_Tepelena.jpg&imgrefurl=http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/56281&usg=__YY5TqxqXePXInMzS63gEcP0rO9k=&h=1018&w=1291&sz=339&hl=en&start=0&zoom=1&tbnid=hwjpLlclOM0AzM:&tbnh=161&tbnw=204&ei=wc9gTeL4F8GZOtelsK4J&prev=/images%3Fq%3Dtepelena%26um%3D1%26hl%3Den%26biw%3D1366%26bih%3D667%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=144&vpy=103&dur=615&hovh=199&hovw=253&tx=85&ty=100&oei=wc9gTeL4F8GZOtelsK4J&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:0,s:
 
== Ekonomia ==
Anonymous user