Ndryshimi mes inspektimeve të "Glutine"

6.190 bytes added ,  10 vjet më parë
Faqe e re: Glutine ne vetvete nuk egziston su substance por krijohet gjate pergatitjes s e brumit si pasoje e prezences se ujit dhe energjise qe ushtrohet nga ai(njeri apo makine ) gjate punimit te ...
(Faqe e re: Glutine ne vetvete nuk egziston su substance por krijohet gjate pergatitjes s e brumit si pasoje e prezences se ujit dhe energjise qe ushtrohet nga ai(njeri apo makine ) gjate punimit te ...)
(Pa ndryshime)