Ndryshimi mes inspektimeve të "Miglio"

851 bytes added ,  10 vjet më parë
Faqe e re: ==Te dhenat ushqimore:== I pasur ne hekur,magnez,Potasio,Silicio,vitamina ,B dhe E. Nuk permban glutine. Organet e interesuara, pra qe perfitojne nga ky ushqim. Stomaku dhe shpretka, bat...
(Faqe e re: ==Te dhenat ushqimore:== I pasur ne hekur,magnez,Potasio,Silicio,vitamina ,B dhe E. Nuk permban glutine. Organet e interesuara, pra qe perfitojne nga ky ushqim. Stomaku dhe shpretka, bat...)
(Pa ndryshime)