Ndryshimi mes inspektimeve të "Jonxhë"

1.610 bytes added ,  10 vjet më parë
Faqe e re: Alfalfa Ky eshte emri me i pershtatshem qe mund ti gjendej kesaj bime , te jashtezakonshme dhe qe vjen nga fjala Arabe " al-fal-fa " babai i te gjith ushqimeve. Ajo njihet edhe me emrin b...
(Faqe e re: Alfalfa Ky eshte emri me i pershtatshem qe mund ti gjendej kesaj bime , te jashtezakonshme dhe qe vjen nga fjala Arabe " al-fal-fa " babai i te gjith ushqimeve. Ajo njihet edhe me emrin b...)
(Pa ndryshime)