Ndryshimi mes inspektimeve të "Charlotte's Web (film 1973)"

Faqe e re: '''Charlotte's Web''' është një film i animuar amerikan i vitit {{F|1973}} nga regjisori Charles A. Nichols dhe Iwao Takamoto. Filmi u s...
(Faqe e re: '''Charlotte's Web''' është një film i animuar amerikan i vitit {{F|1973}} nga regjisori Charles A. Nichols dhe Iwao Takamoto. Filmi u s...)
(Pa ndryshime)