Dallime mes rishikimeve të "Universiteti i Vlorës "Ismail Qemali""

ska përmbledhje të redaktimeve
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
No edit summary
Faqja e internetit është http://www.univlora.edu.al.
 
Universiteti i VloresVlorës ka ketokëto fakultete :
 
Fakulteti i Shkencave dhe Inxhinierisë
* Shkencat KomputerikeKompjuterike dhe Inxhinieria Elektrike
* Matematika
* Inxhinieria Civile
 
Fakulteti i Shkencave Shoqërore dhe Edukimit
* Departamenti i Formimit te PergjithshemPërgjithshëm
* Departamenti i Edukimit dhe PedagogjisePedagogjisë
* Departamenti i GjuheveGjuhëve te Huaja
 
Fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtesise
* Departamenti i Drejtesise
* Departamenti i Biznesit
* Departamenti i TurizemitTurizmit
 
Fakulteti i Mjekesise
Telefone/Fax: ++355 33 22 288
 
Senati :
* A. Qarri (kryetar)
* B. Shkurti
* L. Lico
 
Këshillet e profesorëve
Keshillet e profesorave
 
Fakulteti i Shkencave Teknike :
* Fioralba Cakoni
* Artur Elezi
* Enkelejd Hashorva
* Marenglen Gjonaj
* Mina Naqo
* Vasillaq Kedhi
* Bardhyl Golemi
* Alfred Kume
 
Fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë :
* Fioralba Cakoni
* Shyqyri Llaci
* Artur Elezi
* Fatmir Mema
* Enkelejd Hashorva
* Sulo Haderi
* Marenglen Gjonaj
* Lavdosh Zaho
* Mina Naqo
* Kristaq Kume
* Vasillaq Kedhi
* Aurela Anastasi
* Bardhyl Golemi
* Ilir Mandro
* Alfred Kume
* Arben Asllani
 
Fakulteti i EkonomiseEdukimit dhe Drejtesise:
* Spiro Caushi
* Bilal Shkurtaj
* Nexhip Merkuri
* Shezai Rrokaj
* Kico Dollani
* Emil Lafe
* Bardhosh Gace
* Nonda Varfi
* Ethem Lika
 
{{cung}}
* Shyqyri Llaci
* Fatmir Mema
* Sulo Haderi
* Lavdosh Zaho
* Kristaq Kume
* Aurela Anastasi
* Ilir Mandro
* Arben Asllani
 
[[CategoryKategoria:Universitete në Shqipëri]]
Fakulteti i Edukimit:
 
[[en:University of Vlorë]]
* Spiro Caushi
* Bilal Shkurtaj
* Nexhip Merkuri
* Shezai Rrokaj
* Kico Dollani
* Emil Lafe
* Bardhosh Gace
* Nonda Varfi
* Ethem Lika
 
Copyright © 2008 Universiteti i Vlores | email |
 
{{cung}}
[[Category:Universitete në Shqipëri]]