Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi:Tëfcí/Kantieri"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
{| class="wikitable"
|-
! Qarku !! Ueb-sajti i Këshillit !! Shënim
|-
| [[Qarku i Beratit]] || s'ka ||
|-
| [[Qarku i Dibrës]] || [http://www.qarkudiber.gov.al/diber/art.php?mid=9&art=48&hid=9 Këshilli i Qarkut] || mirë
|-
| [[Qarku i Durrësit]] || [http://www.qarkudurres.gov.al/new/durres/ Këshilli i Qarkut] || shumë informativ, shumë mirë
|-
| [[Qarku i Elbasanit]] || [http://www.qarkuelbasan.gov.al/ Këshilli i Qarkut] || shumë informativ
|-
| [[Qarku i Fierit]] || [http://qarkufier.gov.al/ Këshilli i Qarkut] || pak të dhënat, kotë fare
|-
| [[Qarku i Gjirokastrës]] || s'ka ||
|-
| [[Qarku i Korçës]] || [http://www.korcaregion.com/ Këshilli i Qarkut] || keq
|-
| [[Qarku i Kukësit]] || [http://www.qarkukukes.gov.al/keshilli.html Këshilli i Qarkut] || keq
|-
| [[Qarku i Lezhës]] || [http://www.qarkulezhe.gov.al/ Këshilli i Qarkut] || pak më mirë sa aj i Dibrës
|-
| [[Qarku i Shkodrës]] || [http://www.qarkushkoder.org/ Këshilli i Qarkut] || shumë mirë
|-
| [[Qarku i Tiranës]] || [http://www.qarkutirane.gov.al/alb/homepage.html Këshilli i Qarkut] || shumë mirë
|-
| [[Qarku i Vlorës]] || [http://www.qarkuvlore.gov.al/ Këshilli i Qarkut] || shumë informativ, shumë mirë
|}
 
<pre>
{{Infobox ALB komuna|
</nowiki></pre>
 
* [http://www.qpz.gov.al/ QëndraQendra e Publikimeve Zyrtare]
* [http://www.aac-al.org/qarku.php?l=a&idr=19 Shoqata e komunave të Shqipërsë]
* [http://www.aam-al.com/ Shoqata e bashkive të Shqipërisë]
* [http://www.shkpkk.org/ Shoqata KombetareKombëtare e pyjeve e kullotave komunale]
* [http://www.aac-al.org/pdf/Manual_per_Keshilltaret_e_Komunave_dhe_Bashkive.pdf Manuali per Keshilltaret e Komunave dhe Bashkive] Faqja 59