Ndryshimi mes inspektimeve të "Ngjyra"

335 bytes removed ,  9 vjet më parë
 
 
Arsimtart
== Sistemimi i ngjyrave ==
 
 
Shumica e tyne jon t preken e ma i prekni osht xhevdet spahija i cili osht ni katunar i pejes
Ngjyrat mund të sistemohen në akromatike ( jo të larme) dhe kromatike ( të larme).
[[Ngjyrat akromatike]] i përbëjnë ''e zeza'', ''e bardha'' dhe ''e përhimta'' dhe të gjitha ngjyrat që fitohen me përzierje në mes të zezës dhe të bardhës në niansa të ndryshme, kurse
[[ngjyrat kromatike]] janë ''e kuqja'', ''e gjelbërta'' dhe e ''kaltërta''.
Xhevdet Spahija është një fshatar nga peja
 
== Karakteristikat e ngjyrave ==
Anonymous user