Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

732 bytes added ,  10 vjet më parë
 
Pasi nisim lojen permse ''game start'' ose nëpërmjet ''network game'',presim sa të bëhet "loading" dhe në menu shfaqen: "VS mode"(zhgjedh 2 deri në 8 lojtarë për të luajtur);"Stage mode" (ku luhet me nivele);"1 on 1 Championship" (ku luhet në kompeticion);"2 on 2 Championship" (luhet në kompeticion me skuadra me nga 2 veta);"Battle mode" (mund të luhet me shume luftëtarë dhe organizimi bëhet vetë);"Demo" (demostrim);"Playback Recording" (vetëm në versionin 2.0(a),ruhet loja a luajtur);"Quit" (mbyll lojën).
 
 
=== Kontrolli ===
Për të kontrolluar personazhed e LF2 përdoren katër butona për manovrim që janë lart,poshtë,majtas dhe djathtas;dhe tre butona të tjerë: sulm(attack),kërcim(jump),mbrojtje(defence).Shumë shpesh në manuale të ndryshme përdoren inicialet: për kërcimin përdoret "J" (nga anglishtja "jump");për mbrojtjen "D"(nga anglishtja "defence") dhe për sulmin "A" (nga anglishtja "attack").
Personazhet e LF2 kanë edhe lëvizje speciale që kryhen me shtypjen e butonit "mbrojtje";një prej butonave të manovrimit dhe butonit "kërcim" ose "sulm",ose shtypim "mbrojtje""kërcim" dhe "sulm".Por personazhet e lojës origjinale kanë verëm disa prej këtyre kombinimeve (zakonisht 4 lëvizje speciale).