Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

=== Kontrolli ===
Për të kontrolluar personazhed e LF2 përdoren katër butona për manovrim që janë lart,poshtë,majtas dhe djathtas;dhe tre butona të tjerë: sulm(attack),kërcim(jump),mbrojtje(defence).Shumë shpesh në manuale të ndryshme përdoren inicialet: për kërcimin përdoret "J" (nga anglishtja "jump");për mbrojtjen "D"(nga anglishtja "defence") dhe për sulmin "A" (nga anglishtja "attack").
<br />
Personazhet e LF2 kanë edhe lëvizje speciale që kryhen me shtypjen e butonit "mbrojtje";një prej butonave të manovrimit dhe butonit "kërcim" ose "sulm",ose shtypim "mbrojtje""kërcim" dhe "sulm".Por personazhet e lojës origjinale kanë verëm disa prej këtyre kombinimeve (zakonisht 4 lëvizje speciale).