Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

413 bytes added ,  10 vjet më parë
<br />
Personazhet e LF2 kanë edhe lëvizje speciale që kryhen me shtypjen e butonit "mbrojtje";një prej butonave të manovrimit dhe butonit "kërcim" ose "sulm",ose shtypim "mbrojtje""kërcim" dhe "sulm".Por personazhet e lojës origjinale kanë verëm disa prej këtyre kombinimeve (zakonisht 4 lëvizje speciale).
:Gjithashtu kemi edhe butonat e funksioneve: F1 (ndalon lojëe);F2 (ndalon lojën dhe nëse rishtypet,loja ecën vetëm 1 çast);F3 (mbyll funksionin e F6,F7,F8 dhe F9);F4 (del menjëherë nga beteja);F5 (shpejton kohën);F6 (bën të mos shpenzohet energji dhe gjak kur kryhen lëvizjet speciale);F7 (rikuperon gjakun dhe energjinë në maksimum);F8 (hedh armë nga qielli) dhe F9 (shkatërron armët në fushë).
 
 
 
=== Personazhet ===