Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

327 bytes added ,  10 vjet më parë
Little fighter 2 (luftëtarët e vegjël 2) ka 10 personazhe heroj (Deep,John,Henry,Rudolf,Louis,Firen,Freeze,Dennis,Woody dhe Davis); 9 më të dobët (Bandit,Hunter,Mark,Sorcerer,Jack,Monk,Jan,Justin dhe Knight) dhe 4 personazhe ekstra (Julian,Firzen,LouisEX dhe Bat).
10 herojt kanë thuajse të njëjtën fuqi.Por duhet patur parasysh se disa janë më të mirë në betejat 1 kundër 1 disa në ato me shumë veta etj.
10 herojt janë që me hapjen e lojës,ndërsa të tjerët dalin pasi shtypet kodi sekret (lf2.net).
Loja ka 3 shkallë vështirësie:"easy" (e lehtë);"normal"(mesatare);"difficult"(e vështitë),por kodi sekret
jep edhe një shkallë të re "CRAZY!" (që vëshrirëson shumë lojën në "Stage mode" por jo në të tjerat).