Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

559 bytes added ,  10 vjet më parë
Loja ka 3 shkallë vështirësie:"easy" (e lehtë);"normal"(mesatare);"difficult"(e vështitë),por kodi sekret
jep edhe një shkallë të re "CRAZY!" (që vëshrirëson shumë lojën në "Stage mode" por jo në të tjerat).
 
 
=== Përpunimi i lojës ===
Për të përpunuar këtë lojë ekzistojnë disa programe.Me anë të këtyreve programeve mund të modifikohen lëvizjet e personazheve dhe "Stage mode".Por është arritur të modifikohet edhe ikona e ekzekutimit(LF2.exe) duke i vendosur funksione të reja në llojet e lëvizjeve,në pamjen e menusë, etj.
Njerëzit nëpër botë kanë krijuar personazhe,armë të reja.Por edhe një kompleks modifikimesh duke i vënë lojës së modifikuar emra të ndryshëm (psh: LF2 Reinforced;LF2 Robotical;RN-LF2 e shumë të tjera).