Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

154 bytes added ,  10 vjet më parë
:Gjithashtu kemi edhe butonat e funksioneve: F1 (ndalon lojëe);F2 (ndalon lojën dhe nëse rishtypet,loja ecën vetëm 1 çast);F3 (mbyll funksionin e F6,F7,F8 dhe F9);F4 (del menjëherë nga beteja);F5 (shpejton kohën);F6 (bën të mos shpenzohet energji dhe gjak kur kryhen lëvizjet speciale);F7 (rikuperon gjakun dhe energjinë në maksimum);F8 (hedh armë nga qielli) dhe F9 (shkatërron armët në fushë).
 
=== Personazhet dhe objektet e tjera ===
Little fighter 2 (luftëtarët e vegjël 2) ka 10 personazhe heroj (Deep,John,Henry,Rudolf,Louis,Firen,Freeze,Dennis,Woody dhe Davis); 9 më të dobët (Bandit,Hunter,Mark,Sorcerer,Jack,Monk,Jan,Justin dhe Knight) dhe 4 personazhe ekstra (Julian,Firzen,LouisEX dhe Bat).
10 herojt kanë thuajse të njëjtën fuqi.Por duhet patur parasysh se disa janë më të mirë në betejat 1 kundër 1 disa në ato me shumë veta etj.
Loja ka 3 shkallë vështirësie:"easy" (e lehtë);"normal"(mesatare);"difficult"(e vështitë),por kodi sekret
jep edhe një shkallë të re "CRAZY!" (që vëshrirëson shumë lojën në "Stage mode" por jo në të tjerat).
:Gjtë ndeshjes,nga qielli rrëzohen armë të ndryshme.
 
:Gjithashtu personazhet lëshojnë ndriçime,shpërthime efuqi të ndryshme.
 
=== Përpunimi i lojës ===