Dallime mes rishikimeve të "Little Fighter 2"

372 bytes added ,  10 vjet më parë
Për të përpunuar këtë lojë ekzistojnë disa programe.Me anë të këtyreve programeve mund të modifikohen lëvizjet e personazheve dhe "Stage mode".Por është arritur të modifikohet edhe ikona e ekzekutimit(LF2.exe) duke i vendosur funksione të reja në llojet e lëvizjeve,në pamjen e menusë, etj.
Njerëzit nëpër botë kanë krijuar personazhe,armë të reja.Por edhe një kompleks modifikimesh duke i vënë lojës së modifikuar emra të ndryshëm (psh: LF2 Reinforced;LF2 Robotical;RN-LF2 e shumë të tjera).
 
 
==== Adresa ====
*[http://www.lf2.net/ Official website] faqja zyrtare e LF2
*[http://www.lf-empire.de/ LF-Empire Fansite] Komuniteti më aktiv i kësaj loje.
 
Në këto mund të gjeni modifikime të kësaj loje dhe diskutime të ndryshme.Faqja zyrtare është në forumin Kinez dhe në forumin në anglisht.
Megjithatë,ekzistojnë edhe shumë faqe rreth kësaj loje.