Ndryshimi mes inspektimeve të "The Notorious B.I.G."

v
v
 
==Jeta==
I lindur në spitalin St Mary's, pavarësisht më vonë duke pretenduar të jetë ngritur në seksionin Bedford-Stuyvesant e [[Brooklyn]], Wallace u rrit deri në fqinje [[Klinton Hill]]. [7] Wallace ishte fëmija i vetëm i Voletta Wallace, një mësues Jamaican[[Jamaikan]] parashkollor, dhe George Latore , një saldator dhe politikan të vogël kohe Jamaican. [8] Babai i tij u largua nga familja kur Wallace ishte dy vjeç, duke lënë nënën e tij për të punuar dy punë, duke ngritur atë. Në Mbretëresha e të gjitha Shkolla e Mesme Shenjtorëve, Wallace shkëlqeu në klasë, duke fituar disa çmime, si një student në anglisht. Ai ishte i mbiquajtur "i Madh " për shkak të madhësisë së tij para se ai u kthye 10. [9] Në moshën 12 vjeçare, ai filloi shitjen e drogës. Nëna e tij, shpesh larg në punë, nuk e di se djali i saj ishte shitjen e drogës deri Wallace ishte një i rritur.
 
Me kërkesën e tij, Wallace transferuar nga private katolike romake Peshkopi Loughlin Memorial Highnë Shkollën SchoolMesme për të marrë pjesë të shtetit të financuar nga George Westinghouse Teknologjia e informacionit Highper Shkollë te SchoolMesme. [[Jay-Z]] dhe [[Busta Rhymes]] ishin gjithashtu nxënës në atë shkollë. Sipas nënës së tij, Wallace ishte ende një student i mirë, por ka zhvilluar një "smart-ass" qëndrim në shkollën e re. [8] Në shtatëmbëdhjetë, Wallace braktisur shkollën e mesme dhe u përfshinë më tej në krim. Në vitin 1989, ai u arrestua me akuzat e armëve në [[Brooklyn]] dhe u dënua me kusht në pesë vjet. Në vitin 1990, ai u arrestua në një shkelje të provës së tij. [11] Një vit më vonë, Wallace u arrestua në Karolinën e Veriut për t'u marrë kokainë plas. Ai kaloi nëntë muaj pas hekurave derisa ai eu bërilirua me kusht.
 
==Kariera si Reper==
434

edits