Dallime mes rishikimeve të "Rrethi i Pogradecit"

v
v
 
== Ndarja administrative ==
Rrethi i Pogradecit përbëhet nga një bashki dhe shtatë komuna që janë:
* '''[[Bashkia Pogradec]]'''
* [[Komuna Buçimas]]
* [[Komuna Çërravë]]
* [[Komuna Dardhas]]
* [[Komuna Udënisht]]
* [[Komuna Proptisht]]
* [[Komuna Trebinjë]]
* [[Komuna Velçan]]
 
'''Vendbanime tjera të njohura në këtë rreth janë:'''
* [[Bletas]]
* [[Mëmëlisht]]
* [[PeshkëpiPeshkëpia]]
* [[Podgorje]]
* [[Vreshtaz]]