Dallime mes rishikimeve të "Gëzhoja e vjetër"

=== Përmbajtja e filmit ===
Serveti është shok i Pandit. Ky i fundit është rekrutuar nga agjentët e huaj të kundërspiunazhit për të kërkuar informacione në lidhje me një uzinë ushtarake ku punon shoku i tij Serveti. Për të arritur qëllimet e tij Pandi e kërcënon Servetin i cili ka plagosur aksidentalisht një shok të tijin gjatë shërbimit ushtarak. Serveti refuzon t’i shërbejë Pandit dhe vritet nga ai.
 
Ne role
 
Viktor Zhusti...Pandi Mylla
Sotiraq Bratko...Kujtimi
Guiljem Radoja...Servet Saraci
 
Ska shume info
Anonymous user