Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Wikipedianët"

nuk ka përdorues Aurel Mucaj
v
(nuk ka përdorues Aurel Mucaj)
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh në Wikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore ne anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë te tjerë:[http[://www.wikipedia.org/wiki/Wikipediaen:Category:Wikipedians/Albania in Albania|këtu]]. Po nëse jeni anëtarë i ri dhe kërkoni nofkën etuaj juaj atë herëatëherë shiko [http://sq.wikipedia.org/wiki/[Speciale:Listusers |këtu]] (ka shumë konto)''
{{Ky artikull|Ky artikull tregonë listen e anëtarëve rregullt për veprimtarin e tyre shiko [[Wikipedia:Projekti Wikipedianët|Projekti Wikipedianët]]}}
 
'''Vini Re!''' : ''N.q.s. do të punosh në Wikipedia '''vazhdimisht''', shëno veten edhe tek Wikipedia kryesore ne anglisht për t'u lidhur me Shqiptarë te tjerë:[http://www.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipedians/Albania këtu]. Po nëse jeni anëtarë i ri dhe kërkoni nofkën e juaj atë herë shiko [http://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Listusers këtu] (ka shumë konto)''
==Përdoruesit që krijojnë bërthamën==
{{Administrata}}
* [[Përdoruesi:Aurel Mucaj|Reli]]
* [[Përdoruesi:Dori|Dori]]
* [[Përdoruesi:Uni|Uni]]
* [[Përdoruesi:Bet_0|Bet_0]]
* ...
 
<!-- më lartë -->
* !!! shënoni konton e juaj
 
==Të gjithë përdoruesit==
*[http://sq.wikipedia.org/wiki/[Speciale:Listusers |Lista e përdoruesve]]
 
<!--Kategorizim dhe ndëruiki-->
12.723

edits