Dallime mes rishikimeve të "Gëzhoja e vjetër"

=== Përmbajtja e filmit ===
 
Serveti është shok ushteri i vjeter i Pandit. Ky i fundit, është rekrutuar nga agjentët e huaj të kundërspiunazhit për të kërkuar informacione në lidhje me një uzinë ushtarake ku punon shoku i tij Serveti. Për të arritur qëllimet e tij, Pandi e kërcënon Servetin, iduke cilie shantazhuar me nje gezhoje te vjeter, me te cilen Serveti ka plagosur aksidentalisht një shok të tijin gjatë shërbimit ushtarak. Serveti refuzon t’i shërbejë Pandit dhe vritet nga ai. Organet e hetusise e zbulojne me sukses Pandin si vrasesin e Servetit ne bashkepunim me "teze Leften" nje ish mik i babait te Pandit.
 
SKENARI...NESHAT TOZAJ
Anonymous user