Dallime mes rishikimeve të "Gëzhoja e vjetër"

 
Serveti është shok ushteri i vjeter i Pandit. Ky i fundit, është rekrutuar nga agjentët e huaj të kundërspiunazhit për të kërkuar informacione në lidhje me një uzinë ushtarake ku punon shoku i tij Serveti. Për të arritur qëllimet e tij, Pandi e kërcënon Servetin, duke e shantazhuar me nje gezhoje te vjeter, me te cilen Serveti ka plagosur aksidentalisht një shok të tijin gjatë shërbimit ushtarak. Serveti refuzon t’i shërbejë Pandit dhe vritet nga ai. Organet e hetusise e zbulojne me sukses Pandin si vrasesin e Servetit ne bashkepunim me "teze Leften" nje ish mik i babait te Pandit.
 
 
SKENARI...NESHAT TOZAJ
Anonymous user