Ndryshimi mes inspektimeve të "Klement Gottwald"

ska përmbledhje të redaktimeve
'''Klement Gottwald''' (*lindi më [[23. nentornëntor]] [[1896]] ne [[Dědice]], [[AustriAustro-Hungaria|Austro-Hungari]]; vdiq më [[14. mars]] [[1953]] ne [[Prag]], [[CekosllovakiaÇekosllovaki]]) ka qeneqënë njenjë politikan komunist [[Tschechoslowakei|ceksosllovakçekosllovak]]. ErPrej war vonqershorit Julitë vitit 1946 bisderi Juni 1948korrik [[Liste dervitit Ministerpräsidenten1948 der Tschechoslowakeiishte [[Kryeministri|Kryeministerkryeministër i Çekosllovakisë]] dhe me pas deri ne vdekjen e tij President shteti i [[CekosllovakiaÇekosllovakia|Tschechoslowakischen Republikes CekosllovakeÇekosllovakisë]].
 
== Jeta ==