Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user groups of user 1l2l3k (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Përjashtimet për bllokimin e IP-ve, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 30 nëntor 2018 13:14 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për 1l2l3k nga autochecked user, Redaktor, I përjashtuar nga bllokim IP-je dhe Kontrollues në autochecked user, Redaktor, I përjashtuar nga bllokim IP-je, Kontrollues dhe administrues (Pas diskutimit, shumica e administratoreve dhe perdorueseve te rregullt nuk kane kundeshtime per te bere 1|2|3k administrator te perhershem. (https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kuvendi#Administrator_i_p%C3%ABrkohsh%C3%ABm?))
  • 31 tetor 2017 16:36 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për 1l2l3k nga administrues (temporary, until 31 tetor 2018 10:50), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 31 tetor 2018 10:50), autochecked user, Redaktor, Kontrollues dhe I përjashtuar nga bllokim IP-je (Per t'u mbrojtur nga gabime te mundshme. Nese ka ndonje rregull kunder, dhe duhet ta uncheck, do e bej.)
  • 31 tetor 2017 10:50 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për 1l2l3k nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 31 tetor 2018 10:50), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues
  • 16 shtator 2017 15:30 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për 1l2l3k nga autochecked user në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (përdorues serioz dhe me redaktime cilësore)
  • 9 shtator 2017 01:16 1l2l3k diskuto kontribute u promovua automatikisht nga (asgjë) në autochecked user