Stampa:Infobox/Harta e shumëfishtë

[shiko] [redakto] [historiku] [rifresko ] Documentation icon Dokumentacioni i stampës

SintaksaRedakto

{{Infobox/Harta e shumëfishtë
 | harta     =
 | koordinatat  = <!-- përmes stampës {{coord|}} si në wikipedian angleze-->
 | gjerësia    = 
 | gjatësia    = 
 | gjer_g     = 
 | gjer_m     = 
 | gjer_s     = 
 | gjer_dir    = 
 | gjat_g     = 
 | gjat_m     = 
 | gjat_s     = 
 | gjat_dir    = 
 | lloji     = <!-- opsional vetëm fizike e parazgjedhur administrative-->
 | harta_gjerësia =
 | emri      = 
 | emri_madhësia = 
 | emri_pozicioni = 
 | sfondi     = 
 | shenja     = 
 | shenjamadhësia = 
 | lidhja     = 
}}


Prametra shtesëRedakto

Prametra shtesë për shfaqje të emërave të ndryshëm dhe pikave të shumta etj...

 | gjerësia1   = 
 | gjerësia2   = 
 | gjerësia3   = 
 | gjerësia4   = 
 | gjatësia1   = 
 | gjatësia2   = 
 | gjatësia3   = 
 | gjatësia4   =
 | emri      = 
 | emri1     = 
 | emri2     = 
 | emri3     = 
 | emri4     = 
 | lloji1     =<!-- opsional vetëm fizike e parazgjedhur administrative-->
 | lloji2     =
 | lloji3     =
 | lloji4     =
 | harta_gjerësia1=
 | harta_gjerësia2=
 | harta_gjerësia3=
 | harta_gjerësia4=