Uniforma Sportive - Krahu i majte.png Uniforma Sportive - Gjoksi.png Uniforma Sportive - Krahu i djathte.png
Uniforma Sportive - Breket.png
Uniforma Sportive - Corapet.png
Fusha e saj
 Nëse ju dëshironi të plotësoni formularin për uniformën sportive të një skuadre (pshm. futbolli),  
 atëhere ju mjafton të kopjoni tekstin e mëposhtëm dhe ta përpunoni atë me një tekst-editor. Pas 
 kësaj mund të hapni një faqe të re me emrin e ekipit që ju do prezantoni, dhe të mbyllni këtë faqe 
 pa kryer asnjë lloj ndryshimi në të.
{{Infobox Vendasit
|US-KM1 = Kodi i ngjyrës - Krahu i majtë i fanellës (pshm: FFFFFF)
|US-GJ1 = Kodi i ngjyrës - Gjoksi i fanellës (pshm: FFFFFF)
|US-KD1 = Kodi i ngjyrës - Krahu i djathtë i fanellës (pshm: FFFFFF)
|US-BR1 = Kodi i ngjyrës - Mbathjet (Brekët) (pshm: 000000)
|US-CO1 = Kodi i ngjyrës - Çorapet (pshm: FFFFFF)
}}