Telemundo është një kompani që realizon telenovela latine në spanjisht dhe është pronë e NBC Universal.

Telemundo logo 2018.svg

Telemundo u shfaq për herë të parë me 28 mars 1954.

Rivalja kryesore e saj është Univision.


Telenovela aktualeRedakto

Telemundo ne KolumbiRedakto

Aktualisht, Telemundo prodhon telenovela ne Kolumbi me RTI Colombia.


TelenovelaRedakto

Te tjeraRedakto