Titulli "Nderi i qarkut" është një titull vendor i nderit që jepet nga Këshilli i qarkut, me propozim të çdo anëtari të këshillit të qarkut ose kryetarit të këshillit të qarkut.[1]

Ky titull u jepet personaliteteve shqiptare ose të huaja për veprimtari të shquar në dobi të qarkut përkatës apo për veprimtari për mbrojtjen dhe promovimin e interesave të tij.[1]

 Shiko dhe Redakto

Referimet Redakto