Trudë është një vendbanim në komunën e Prishtinës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Gurkuq.

Trudë
Gurkuq
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto