Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 1819

artikull-listë e Wikimedias

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820
  • Tawngpeng - Ba Hkun Kein Möng, Udhëheqës 1781-1819

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto