Hape menynë kryesore

Udhëheqës të shteteve në vitin 1820

artikull-listë e Wikimedias

AfrikëRedakto

AmerikaRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  • Kyawkku Hsiwan - Nga Kaw Tha, Udhëheqës 1783-1820

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto