Udhëheqës të shteteve në vitin 1879

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1879 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

Amerika e JugutRedakto

Amerika e VeriutRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

  1. Shir Ali Khan, Emiri i Afganistanit (1868–1879)
  2. Mohammad Ya`qub Khan, Emiri i Afganistanit (1879)
  3. Mohammad Jan, regjent (1879)

EuropëRedakto

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto

ReferimetRedakto