Udhëheqës të shteteve në vitin 1886

artikull-listë e Wikimedias

Udhëheqës të shteteve në vitin 1886 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

AfrikëRedakto

Amerika e JugutRedakto

Amerika e VeriutRedakto

Australia dhe OqeaniaRedakto

AziRedakto

EuropëRedakto

  1. Alexander I Joseph, Mbreti i Bullgarisë (1879–1886)
  2. Ferdinandi i Bullgarisë, Mbreti i Bullgarisë (1886–1918)

Lindje e Mesme dhe Afrikë verioreRedakto

ReferimetRedakto