Vallaç është një vendbanim në komunën e Zveçanit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Vallç.

Vallaç
Vallç
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto