Vatër e dijes shkodrane : 100 vjet shkolla 9-vjeçare “Ismail Qemali” (Parrucë, 7 Nëntori) : 1913-2013

Vatër e dijes shkodrane : 100 vjet shkolla 9-vjeçare “Ismail Qemali” (Parrucë, 7 Nëntori) : 1913-2013 libër me autore Fiqiret Hoxha dhe Natasha Pepivani (red.), Sevi Lami (red.). Botuar në Tiranë; Prishtinë; Tetovë : Albas, në vitin 2014. Faqe 688.