Hape menynë kryesore

Wikipedia:Shpërfill të gjitha rregullat

(Përcjellë nga WP:SHGJRR)

Green check.svg

Kjo faqe dokumenton një politikë të Wikipedias në shqip.
Është një standard përgjithësisht i pranuar që anëtarët duhet të ndjekin, megjithatë duhet të trajtohet me kuptim të përbashkët, dhe përjashtime të rralla mund të zbatohen. Ndryshimet e bëra këtu duhet të përfaqësojnë marrëveshjen. Kur jeni në dyshim, diskutoni së pari në faqen e diskutimit.
Shkurtesat [+]
WP:IAR
WP:SHGJRR
WP:SHPËRFILL


Nëse një rregull të ndalon ty të përmirësosh ose të mirëmbash Wikipedian, shpërfille.

Shiko edheRedakto