Warner Bros. Entertainment (shpesh vetëm Warner Bros., shkurtuar WB) është një filmstudio dhe stacion televizioni në ShBA. Kompania Filmike "Warner Bros" u themelua me daten 4 prill 1923.

Warner Bros.
Emri tregtar
Warner Bros Pictures
Emri në gjuhën vendase
Warner Bros
Industriavideo game industry Edit this on Wikidata
Themeluar në4 Prill 1923
ThemeluesiAlbert Warner
Harry Warner
Sam Warner
Jack Warner
Production output
SHBA

Qendra e ndërmarrjës është në Burbank te Shteti Federal Kalifornia.