Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/AT44

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

AT44

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

AT44 (diskutim · kontribute))

  • Kandidoj AT44 si administrator (me të drejta sysop) pasi ka shumë kohë që ndihmon këtu në sq.Wiki, ka njohuri të bollshme me rregulloren e Wikipedisë, ka redaktime të mjaftushme , po bënë shumë përpjekje për të ndihmuar në këtë projekt. Faleminderit.--Planeti (diskutimet) 10 Shkurt 2015 19:11 (CET)
Votimi
Diskutimi
Meqë procedura e votim-diskutimit është akoma e freskët dhe nga aktivitetet në Wikipedia shqip shoh se ka edhe anëtarë tjerë aktiv do ta lë procedurën të hapur edhe për disa ditë dhe më pas duke u bazuar tek votat tuaja do t'i shtoj ose do t'i lë pa shtuar privilegjin kandidatit. Puntori (diskutimet) 25 Shkurt 2015 18:23 (CET)
Plotësisht pajtohem me ju. --AT44 (diskutimet) 25 Shkurt 2015 22:36 (CET)
Duke u bazuar tek vota juaj, kadidatit AT44 i është dhënë privilegji i administruesit.
Suksese! Puntori (diskutimet) 6 mars 2015 18:51 (CET)
Faleminderit të gjithëve! --AT44 (diskutimet) 6 mars 2015 23:42 (CET)
Reagimi i kandidatit

Unë, AT44, i kandiduar nga Planeti pranoj kandidaturën për administrator në Wikipedian Shqip, me motiv përmirsimin dhe zhvillimin e saj.--AT44 (diskutimet) 22 Shkurt 2015 11:50 (CET)