Wikipedia:Administratorë/Kandidatura/Aeternus

Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv e diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Aeternus

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   KUNDËR

Aeternus (diskutim · kontribute))

  • E propozoi kete perdorues, per shkak eshte nje perdorues aktiv, ka shkruajt disa artikuj te mira, dhe ka ndihmuar te artikujt etj... --Ko.S.y diskuto°) 25 dhjetor 2006 23:17 (UTC)

Votimi

  1.   PËR --Ko.S.y diskuto°) 25 dhjetor 2006 23:17 (UTC)
  2.   PËR - (Puntori 10 janar 2007 14:14 (UTC))
  3.   KUNDËR ndrrova menje --Lem31 14 janar 2007 21:53 (UTC)
  4.   KUNDËR -- Më duket pak si shpejt. Dori | Diskuto 13 janar 2007 02:56 (UTC)

Reagimi i kandidatit të sponsorizuar

  • Nuk jam më i interesuar... --Λeternus 16 janar 2007 18:39 (UTC)