Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Aeternus (2)

Ky diskutim është mbyllur, rezultati ishte   PËR

Aeternus (diskutim · kontribute))

  • Përdorues dhe anëtar të nderuar të sq.Wiki,
kandidoj Λeternus si administrator (me të drejta sysop) pasi shumë kohë që ndihmon këtu në sq.Wiki, mjaft njohje me rregulloren e Wikipediës, mjaft redaktime (edhe në Mainspace), dhe sidomos shumë përpjekje dhe zëmër për të ndihmuar në këtë projekt. Faleminderit. --Eagleal  27 gusht 2007 13:24 (UTC)

Votimi

Diskutimi

Ah, harrova, gjëja më e rëdësishme nuk janë sa redaktime ka bërë (edhe pse janë gjith ata) por kualiteti i tyre (Dream Theatre, etc..). Mendoj se vërtet e meriton--Eagleal  18 shtator 2007 13:59 (UTC)

Falemnderit për nominim Eagleal. --Λeternus 28 shtator 2007 10:06 (UTC)
S'mund të votosh për veten, por po e marr si pranim të kandidaturës. Dori | Diskuto 5 tetor 2007 20:49 (UTC)